Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A pünkösdi karizmatikus "szent szellem kiárasztás"-nak a hamis dogmája(3.rész)

2019.07.10

(Folytatás) A PÜNKÖSDI-KARIZMATIKUS SZENTSZELLEM KIÁRASZTÁS HAMIS DOGMÁJA (3.RÉSZ)

Ezt megutálják az emberek, ma már látni azt, hogy a karizmatikusságot is Isten leleplezi, és az azt kontrolláló jezsuiták által kontrollált katolikusoknak álcázott mozgalom is Istennek a nagyítója alatt van. Benedek pápát lemondatták, lemondott, mert kiderült a gyermekkereskedése, gyermekpornó hálózata, ezért el kellett hagynia a Vatikánt, hogy ne vonja a Vatikánra továbbra is az egyébként is haragvó hétköznapi embereknek a figyelmét.
Ferenc pápa nyíltan jezsuita, a világtörténelemben először jezsuita pápa került a cézári trónszékbe, amely kontrollál minden országot. 

Ez a Ferenc pápa ez egy tömeggyilkos, lehet látni, utánanézhet bárki. Argentínában élt, azt hiszem, 35 éven keresztül, ez alatt az idő alatt több, mint 30000 ember likvidált, nőket, gyerekeket, idős asszonyokat, idős férfiakat, fiatalokat, akiről csak felmerült, hogy rendszer ellenes, és szervezkednek a pápai hatalom ellen Argentínában. Ezért is az ének, Madonnát használták erre, ugye ő énekli, hogy „Don't cry for me, Argentina”. Ez is egy tömeg agymosásnak az eszköze, hogy az emberek figyelme elterelődjön Argentínáról, hogy mit művelt Ferenc pápa ott. Ma már minden országban vannak csoportosulások, akik felfedik az ő bűneit, az ő gonoszságát, istentelenségét, sátánnak való szolgálatát, és a karizmatikussággal szemben pedig felfedik a kapcsolatát, hogyan ápolja Ferenc pápa egyre nyíltabban a kapcsolatot, a karizmatikusság pedig egyre nyíltabban Kenneth Copelanden keresztül hogyan vonul vissza az elveszített pápai hatalomhoz. 

Hogyan rendeli alá magát nyíltan most már a karizmatikusság - borzasztó ezt látni - az ökumenizmus jegyében. Az ökumenizmus nem más egyébként, mint modern formája az ókori római katolikus kereszténységnek a globalizálása. Valójában modernül az ökumenizmus globalizációjának kell neveznünk egy globális egyetemesítést. Ez látszik ma minden kontinensen, minden országban a karizmatikusság és a volt protestantizmus egyre szorosabbra fonja szálait a pápával, pápai-cézári politikai udvarral, amelynek színezete vallási, de valójában nem más, mint pénzügy, hadügy és politika az egész. Vallási köntösbe bújtatva. Tehát ez valójában a lényege az ördögi hármasságnak, amelyet a Black Nobility, a jezsuita rend képvisel ma a világban a kereszténység színezetében, és annak minden leányvállalata, leánygyermeke munkásságában, amely a karizmatikus pünkösdi mozgalom.

(Nem a pünkösdel van a probléma,hanem hogy pogány hagyományokat átvették,ezzel megfertőzve azokat az embereket,akik Krisztus követő hívek)

Tehát ez a pünkösdi királylány-királyfi-pünkösdi rózsa, ez mind Babilonban gyakorolt szokás volt, hogy az emberekkel elfogadtassák a babiloni uralkodót, Nimródot és az ő családját, feleségét, Semiramist, és a fiukat, Tammúzt. Tehát erre volt kitalálva a pünkösdizmus, ezért ezt egy protestáns lelkésznek nem lenne szabad a szájára vennie, és erről beszélnie, mert ezzel azonnal leleplezi, hogy a pünkösdi karizmatikusságnak az eredete az Rómából, a Vatikánból, a jezsuitáknak az irodájából ered, ahol kitalálták ezt a teológiát, és útjára bocsátották a jezsuita háttérhatalmi ügynökökön keresztül, akik vallási szervezőnek, vallás alapítónak, mozgalom elindítónak titulálták magukat, és adták el magukat a közvélemény szemében. Ilyen Parham Fox, aki a pünkösdista mozgalom elindítója. 
Érdekes, hogy az angolszász országokban a pentecost-nak a görög 50-ből származó angol szóval nevesítették a pünkösdizmust, tehát érdekes, hogy az angoloknál azért több figyelmet fordítottak arra, hogy ne legyen felismerhető a katoikus-jezsuita kapcsolat, ezért pentecostnak nevezték. Szándékosan azért, hogy agymossák a kereszténység híveinek a túlnyomó részét, hogy ez az ún. szent szellem kitöltetés az ötvenedik nappal van kapcsolatban, és ezen keresztül is indította el Isten a kereszténységet. De ez egy hazugság! Tovább taglalom az igéből, hogy miért.

A közép-kelet európai régiókban nem sikerült ez annyira jól. Mármint, az emberekkel elhitették, aki csatlakozott a pünkösdi mozgalmakhoz. Meg sem fordult a fejükben, hogy a jezsuiták által kreált pápai protestánsnak látszó karizmatikussághoz csatlakoztak az emberek, aminek az eredete Amerikában van, így könnyebb volt a magyar lakossággal elfogadtatni a pünkösdizmus működését. 
(Folytatás hamarosan)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.