Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A pünkösdi karizmatikus "szent szellem kiárasztás"-nak a hamis dogmája(2rész)

2019.07.10

(folytatás) A PÜNKÖSDI KARIZMATIKUS SZENTSZELLEM KIÁRASZTÁS HAMIS DOGMÁJA(2.RÉSZ)

Azt mondja az írás:

„És lészen azután, hogy kiöntöm lelkemet minden testre...”

Tehát itt arról beszél az írás, hogy miután Isten azt a valamit kiöntötte, ami léleknek van fordítva.Érdekes módon, nem azt mondja az írás, hogy minden testbe, hogy az emberek ebből isznak és megrészegednek, ahogyan azt ma gusztustalanul hirdetik a karizmatikusságban. Ez is már nem az Isten természetét tükrözi, mert hogy lehet, hogy iszunk az Isten szelleméből, és megrészegedünk, és ebből fakadóan dilettáns és elmeháborodott emberek viselkedését mutatjuk, semmiképpen nem az Isten természete, mert az Isten természete ékesség, rend és fegyelem, igazság, békesség, és az Isten természetében való öröm, annak az öröme, hogy Isten megbocsátott nekünk, és ezért boldogok vagyunk. Ezért mondja a Megváltó, hogy boldogok azok, akik tiszta szívűek, boldogok azok, akik követik a Bárányt, mint a 144000. Ez a szám, a szellemi 144000, akik áron vétettek meg, és akárhova megy a Bárány, követik őt. Ezért nem a testi zsidóság, mert ők nem lettek áron megvéve, és nem követik a Bárányt, akárhová megy. Ők voltak azok, akik megölték a Bárányt, a Megváltónkat. Ebből is bizonyítható, hogy a karizmatikusságnak a természete az ördög természetében nyugszik és működik. A szellemi részegségnek a teóriájában vesztegelve és hányadékában fetrengve.

Tehát azt mondja itt az írás, hogy azok után, miután Isten megosztotta az ő természetét, bemutatta az ő természetét, közölte az ő természetét. Tehát ez a „kiöntöm” szó ez egy hamisítás, a szónak a lélek-re való fordítása ez is vagy egy szándékos hamisítás, vagy véletlenül, mivel maga a Biblia fordító sem volt tisztában azzal, mi a különbség az Isten természete, és mi a különbség az emberek személye és Isten személye, mint személyek, mint lelkek között. Azt mondja az Írás, hogy „miután az Isten megismertette az ő természetét az emberekkel, és fontos azt is látni majd, hogy csak azokkal, akik engedelmesek az Istennek. Miután az Isten az ő természetét bemutatta és megosztotta az emberekkel, hogy megismerhessék azt a Biblián keresztül, abban élve gyakorolhassák a krisztusi életet, tehát ez a különbség a krisztusi élet és a kereszténység között.

A kereszténység úgy néz ki, mint a Bárány, de úgy beszél, mint a sárkány. A kereszténység, ez a babiloni szajha, amiről beszél a János jelenések, amely uralja a hét fejű fenevadat, amely a ma gazdaságilag legfejlettebb és legerőteljesebb hét ország az ördög kezében a Rothschild bankrendszeren keresztül, ez Németország, Nagy Britannia, Olaszország, Franciaország, Japán, kanada és az Egyesült Államok. Ez az a hét ország, amely ma bankrendszeren keresztül, központi bankrendszeren keresztül kontrollálja az össze többi G8, 7, 20 országot. Tehát így osztódik le, hogy G7 ország, és a G20 ország, majd azt követi ezen a 20 országon keresztül kontrollálják az összes többi országot, mint Magyarország is. Tehát ez a babiloni szajha, ez a parázna nő, amely sosem volt az Isten Fiának a menyasszonya, skarlátba van öltözve, tehát a bűné, azt mondja az Írás, hogy Isten azt adja a fenevadnak az akaratába, azt mondja a hamis fordítás, hogy azt adja Isten a fenevad lelkébe, a szívébe, hogy meggyűlöljék a paráznát, tehát ez azt jelenti, hogy a kereszténység meg lesz gyűlölve a józan gondolkodású, a fenevad birodalmában élő emberek szemében, fölismerik az ő természetét, az ő istentelenségét, az ő gyilkos szándékát, és ennél fogva bemutatják azt, hogy mi a természete ennek a babiloni parázna nőnek, és az emberiségnek a vele való paráznaságából származó leánygyermekei, amellyel a föld minden országa és minden lakója paráználkodik, ezek a karizmatikus egyházak és felekezet mozgalmak.

Tehát ezzel nem fog paráználkodni a szellemi 144000, az eklészia, ebből kijön, vagy ennek teljes mértékben hátat fordít és elválasztja magát ennek a működésétől. És nagyon fontos ez a mozzanat a Krisztust követők életében, mert a kereszténység a szent háromság dogmáján keresztül Isten ellensége. Ezért mindaz, aki gyakorolja és elfogadja a szent háromság tant, megpecsételte az ő saját maga életét Isten ítélete van rajta. Akár elfogadjuk ezt, akár nem, akár tetszik, akár nem, ez a helyzet valójában Isten szemszögéből. És ezért kell kijönni a babiloni kereszténységből, ebből a Babilonból, a prostituált asszonynak a világ mozgalmából, mert azt mondja az írásban Isten, hogy mindaz, aki Babilonban marad, és cselekszi az ő bűnét, tehát a szentháromságnak az ő bűnét, azok az emberek Isten ítélete alá esnek, a nagy nyomorúság idején és az azt követő Isten haragjának a kitöltetése idején. Ezért mondja az Írás azt, hogy gyertek ki Babilonból, ne legyetek a bűneinek cselekvői, részt vevői, hogy ne jusson ki nektek az Isten büntetéséből, az Isten haragjának poharából, amellyel megitatja az egész földet, minden kontinensen minden ország lakóit, mindenki iszik az Isten haragjának az ecetéből, a borából, akik a kereszténység bármelyik válfajában maradnak, ugyanis ez mind Babilon.

(folytatás,hamarosan)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.